Persoonlijke herbruikbare sticky notes, volledig in jouw bedrijfsstijl!

Nano Note geeft extra opties

Naast de originele Nano Notes, is er nu ook de optie om jouw Nano Note zelf te ontwerpen. Kies voor een logo, icoon of andere toevoeging op de Nano Note en creëer zo jouw unieke herbruikbare sticky note. Natuurlijk kan je ook zelf de kleur of kleuren uitkiezen. Vraag jouw ontwerp aan via info@nano-note.nl of vraag een offerte aan en wij zorgen ervoor dat jouw wensen gerealiseerd worden!

Waarom een gepersonaliseerde Nano Note?

Wij krijgen regelmatig te horen hoe leuk het is om een nieuw, duurzaam (relatie)cadeau te geven waar iedereen wel wat aan heeft. Zeker in de huidige tijd waarin mensen weer veel thuiswerken, is een set Nano Notes een mooie toevoeging aan de (thuis)werkplek. Zorg met onze herbruikbare sticky note voor een relatiegeschenk waardoor je in gedachte blijft bij klanten. Of geef jouw eigen collega’s een set Nano Notes met een logo er op. Zo kunnen wij er stap voor stap voor zorgen dat iedereen gemakkelijk, groener kan leven!

Ben je benieuwd wat de Nano Note kan gaan besparen? Bereken het hier!


Bij gebruik van de Nano Note bespaart jouw bedrijf op jaarbasis:

  • 0 kg papier Op basis van het aantal papieren sticky notes dat je niet meer gebruikt.


    0 euro Op basis van het aantal papieren sticky notes dat je niet meer gebruikt, minus één set per werknemer, er vanuit gaande dat één sticky note €0,0124 kost (excl. btw)

Heb je advies nodig of heb je een vraag? Mail dan naar info@nano-note.nl

Prijzen personalisatie (excl. btw)

Per originele set €9,05
Per langwerpige set €12,35
Bijkomende kosten personalisatie €30,00
Minimale afname van 25 sets per order

Producten