Zakelijk

Nano Note geeft extra opties
Naast de originele Nano Notes, is er nu ook de optie om uw Nano Note zelf te ontwerpen. Kies voor een logo, icoon of andere toevoeging op de Nano Note en creëer zo uw unieke herbruikbare sticky note. Natuurlijk kunt u ook zelf de kleur of kleuren uitkiezen. Vraag uw ontwerp aan via info@nano-note.nl en wij zorgen ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden!

Waarom een gepersonaliseerde Nano Note?
Wij krijgen regelmatig te horen hoe leuk het is om een nieuw, duurzaam (relatie)cadeau te geven waar iedereen wel wat aan heeft. Zeker in de huidige tijd waarin mensen veel thuiswerken, is een set Nano Notes een mooie toevoeging aan de (thuis)werkplek. Zorg met onze herbruikbare sticky note voor een relatiegeschenk waardoor u in gedachte blijft bij uw klanten. Of geef uw eigen collega’s een set Nano Notes met uw logo er op. Zo kunnen wij er stap voor stap voor zorgen dat iedereen gemakkelijk, groener kan leven!

Prijzen personalisatie (excl. btw)

  • Per set €9,05
  • Bijkomende kosten personalisatie €30,00
  • Minimale afname van 25 sets per order

Geïnteresseerd? Vraag hier uw offerte aan!

Daarna komen we zo snel mogelijk bij u terug met een offerte, inclusief een digitaal voorbeeld van uw persoonlijke Nano Notes! Uiteraard geheel vrijblijvend.

Voorbeelden gepersonaliseerde Nano Notes

Previous
Next