Duurzame sticky notes voor bedrijven

Uniek en innovatief, schrijf met impact.

Met Nano Note werkt jouw bedrijf een stuk duurzamer. Bespaar papier en kosten. Kies voor een persoonlijk ontwerp, voor op kantoor of als origineel en praktisch cadeau voor elke relatie.

Duurzaam kantoorartikel

Voor elke collega een set herbruikbare sticky notes in eigen bedrijfsstijl. Altijd met een gratis pen per set. Zo start jouw bedrijf meteen met duurzaam schrijven.

Groen relatiegeschenk

Vergroot je zichtbaarheid met herbruikbare sticky notes in eigen stijl. Draag bij aan het groene imago van je bedrijf met een duurzaam cadeau. Kijk hier wat mogelijk is.

Op evenementen

Kies voor een duurzaam en praktisch geschenk. Zo zorg je dat jouw gasten elke dag gebruik maken van de gift met jouw logo. Als los geschenk of perfect in een goodie bag.

Aantoonbaar duurzaam

Middels een levenscyclusanalyse (LCA) is aan te tonen dat Nano Notes duurzaam zijn.

Praktisch en uniek

Iedereen maakt notities, tijdens werk of thuis. Nu met unieke eigenschappen; herschrijfbaar én opplakbaar.

Personaliseerbaar

De herbruikbare sticky note die elke dag wordt gebruikt, bedrukt met jouw logo.

Waarom Nano NOte

Uniek & milieubewust

Schrijven met een verhaal. Nano Note is een product dat op een gemakkelijke manier papierverspilling tegengaat. Start met het schrijven van notities op een herbruikbare sticky note.

Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend, gratis voorbeeld in je eigen bedrijfsstijl.

Jouw logo op elke Nano Note

De opties voor op de nano notes

Personalisatie mogelijkheden

Bij de productie worden Nano Notes in full-colour bedrukt. Zo kunnen we samen duurzame sticky notes maken in jouw bedrijfsstijl.

Laat de Nano Notes personaliseren op een zeer gedetailleerd niveau.

Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorbeeld in je eigen bedrijfsstijl.

N

logo

N

elke kleur

N

Tekst (bijvoorbeeld website)

N

QR-code

N

iconen

Hoe het werkt

Drie stappen waarmee nagenoeg oneindig geschreven kan worden.

(Her)schrijf

De bekende Post-it in een groen en modern jasje. Gebruik de uitwisbare pen uit de set om de Nano Note vol te schrijven. Bij elke set zit een gratis pen. Zo start je meteen met schrijven.

Plak op

Haal de folie van de achterkant en plak de Nano Note op elke ondergrond. Is de achterkant vies geworden? Maak de Nano Note schoon met water en hij plakt weer als nieuw.

Wis uit

Wis de geschreven tekst uit met de achterkant van de pen, een doekje of gewoon met je hand. Er blijven geen inktvlekken zitten. De Note is hierdoor elke keer weer klaar voor gebruik.

Nano Notes worden verpakt in sets

Nano Notes worden verpakt per sets, zodat iedere ontvanger genoeg duurzame sticky notes heeft met daarbij een gratis pen. Het compacte doosje zorgt ervoor dat elke set gemakkelijk mee te nemen is.

Inhoud van een standaard set

10x Nano Notes
1x Gratis pen

LevenscyclusAnalyse (LCA)

Aantoonbaar duurzaam

Middels een levenscyclusanalyse (LCA) is er onderzocht wat de milieudruk is van een Nano Note ten opzichte van een Post-it. Het resultaat; als je 18,5 keer een Nano Note gebruikt, is deze duurzamer is dan een Post-it.
Gebruik je 5 sticky notes per dag, dan ben je na 37 dagen duurzamer met een set Nano Notes!

HOE JIJ HET VERSCHIL KAN MAKEN

ALS JE 5 STICKY NOTES PER DAG GEBRUIKT

Wij zochten uit wat de exacte impact is bij het gebruik van de Nano Notes. Om dit te laten zien nemen we het gemiddelde van 5 sticky notes per dag. Je hebt het vaak niet door, maar je maakt meer notities dan je denkt!

 

 

Duurzame Yahtzee sets

Het bekende dobbelspel dat vrijwel iedereen thuis heeft. Nu met herschrijfbare scorekaarten van Nano Note. Personaliseer met jouw logo en geef relaties een uniek, duurzaam dobbelspel.

Inhoud van een set

4x Herschrijfbare Yahtzee scorekaarten
4x Originele Nano Note pennen
5x Duurzame dobbelstenen
1x Schoonmaakdoekje 100% gerecycled

 

Wat vinden anderen?

Voor Schuttelaar & Partners deze Nano Notes laten maken. Een super mooi en duurzaam alternatief voor de veel gebruikte post-its, ook nog in onze eigen kleuren én met logo. Goede en snelle service! Dankjulliewel!

Ik gebruik de nano-notes al enige tijd tot grote tevredenheid thuis voor notities, boodschappenlijstjes en ook handig voor het labelen van in te vriezen producten. Voor Sequoia Vermogensbeheer hebben we ze ook besteld als alternatief voor de post-it papiertjes. We gebruiken ze zelf en geven ze ook weg aan relaties. Deze nano-notes zijn voorzien van ons logo en website adres. Uiteraard in de kleuren van onze onderneming. Hier goed in geadviseerd. Mooi, duurzaam, goedwerkend product!!

Fantastisch innovatief product! Duurzaam én creatief! De notes plakken goed en zijn heel makkelijk beschrijfbaar. Ik heb ze nu een jaar en dezelfde sets worden nog volop gebruikt. Ook het personaliseren is een leuke optie. Al met al is Nano Note als je het mij vraagt een toffe start-up met ondernemers die goed met je meedenken en denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Stop met papierverspilling,

Schrijf met impact.

+31 (0)6 23 11 90 16

Veelgestelde vragen

Wat is het defectbeleid?

Wij geven de garantie dat elke Nano Note, bij normaal gebruik, 1,5 jaar herschrijfbaar en opplakbaar blijft. Als dit niet het geval is, sturen wij een gelijkwaardig, nieuw product op. Volg de handleiding voor het juiste gebruik.

Wat is de levertijd?

De levertijd hangt af van het personaliseren. Bij originele producten is de levertijd 1 – 2 werkdagen. Bij gepersonaliseerde producten hanteren wij doorgaans een levertijd van 10 – 15 werkdagen.

Waarmee kan op de Nano Note geschreven worden?

Bij elke set Nano Notes zit een gratis pen naar keuze. Standaard bieden wij twee soorten pennen aan, met een verschil in inkt en puntdikte. Zo heeft iedereen de ideale pen voor elk doeleinde.

Wat is de MOQ?

Voor originele producten hanteren wij geen minimale bestelhoeveelheid. Voor gepersonaliseerde Nano Notes is de minimale bestelhoeveelheid 25 sets.

Nog een andere vraag? Neem dan contact op of bekijk de andere veelgestelde vragen!