Herschrijfbare sticky notes in jouw bedrijfsstijl

Uniek cadeau voor elk evenement

Nano Notes zijn uitwisbaar, de indruk die je ermee achterlaat niet.

Elke set bevat een gratis pen. Zo kan iedereen die een set op jouw evenement ontvangt, meteen duurzame notities maken, op sticky notes met jouw logo.

Een cadeau met impact. Vraag vrijblijvend een offerte met gratis voorbeeld aan.

Een uniek geschenk voor elk event

Op zoek naar een cadeau dat altijd in de smaak valt?

Nano Note is de altijd bruikbare gift, los of in een goodie bag. De duurzame sticky notes komen in een doosje van compact formaat, altijd inclusief pen.

De Nano Notes, pennen en doosjes zijn te personaliseren. Allemaal voor een uniek, duurzaam en praktisch cadeau voor de bezoekers van jouw evenement.

Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend, gratis voorbeeld in jouw bedrijfsstijl.

Hoe het werkt

Drie stappen waarmee nagenoeg oneindig geschreven kan worden.

(Her)schrijf

De bekende Post-it in een groen en modern jasje. Gebruik de uitwisbare pen uit de set om de Nano Note vol te schrijven. Bij elke set zit een gratis pen. Zo start je meteen met schrijven.

Plak op

Haal de folie van de achterkant en plak de Nano Note op elke ondergrond. Is de achterkant vies geworden? Maak de Nano Note schoon met water en hij plakt weer als nieuw.

Wis uit

Wis de geschreven tekst uit met de achterkant van de pen, een doekje of gewoon met je hand. Er blijven geen inktvlekken zitten. De Note is hierdoor elke keer weer klaar voor gebruik.

Nano Notes worden verpakt in sets

Nano Notes worden verpakt per sets, zodat iedere ontvanger genoeg duurzame sticky notes heeft met daarbij een gratis pen. Het compacte doosje zorgt ervoor dat elke set gemakkelijk mee te nemen is.

Inhoud van een standaard set

10x Nano Notes
1x Gratis pen

Jouw logo op elke Nano Note

De opties voor op de nano notes

Personalisatie mogelijkheden

Bij de productie worden Nano Notes in full-colour bedrukt. Jouw bedrijfsstijl op onze duurzame sticky notes is in dit proces te realiseren.

Laat de Nano Notes personaliseren op een zeer gedetailleerd niveau.

Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend, gratis voorbeeld in je eigen bedrijfsstijl.

N

logo

N

elke kleur

N

Tekst (bijvoorbeeld website)

N

QR-code

N

iconen

Bedrijven die je voorgingen

LevenscyclusAnalyse (LCA)

Aantoonbaar duurzaam

Middels een levenscyclusanalyse (LCA) is er onderzocht wat de milieudruk is van een Nano Note ten opzichte van een Post-it. Het resultaat; als je 18,5 keer een Nano Note gebruikt, is deze duurzamer is dan een Post-it.
Gebruik je 5 sticky notes per dag, dan ben je na 37 dagen duurzamer met een set Nano Notes!

Stop samen papierverspilling,

Een product met impact.

+31 (0)6 23 11 90 16

Wat vinden anderen?

Voor Schuttelaar & Partners deze Nano Notes laten maken. Een super mooi en duurzaam alternatief voor de veel gebruikte post-its, ook nog in onze eigen kleuren én met logo. Goede en snelle service! Dankjulliewel!

Ik gebruik de nano-notes al enige tijd tot grote tevredenheid thuis voor notities, boodschappenlijstjes en ook handig voor het labelen van in te vriezen producten. Voor Sequoia Vermogensbeheer hebben we ze ook besteld als alternatief voor de post-it papiertjes. We gebruiken ze zelf en geven ze ook weg aan relaties. Deze nano-notes zijn voorzien van ons logo en website adres. Uiteraard in de kleuren van onze onderneming. Hier goed in geadviseerd. Mooi, duurzaam, goedwerkend product!!

Fantastisch innovatief product! Duurzaam én creatief! De notes plakken goed en zijn heel makkelijk beschrijfbaar. Ik heb ze nu een jaar en dezelfde sets worden nog volop gebruikt. Ook het personaliseren is een leuke optie. Al met al is Nano Note als je het mij vraagt een toffe start-up met ondernemers die goed met je meedenken en denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat is het defectbeleid?

Wij geven de garantie dat elke Nano Note, bij normaal gebruik, 1,5 jaar herschrijfbaar en opplakbaar blijft. Als dit niet het geval is, sturen wij een gelijkwaardig, nieuw product op. Volg de handleiding voor het juiste gebruik.

Wat is de levertijd?

De levertijd hangt af van het personaliseren. Bij originele producten is de levertijd 1 – 2 werkdagen. Bij gepersonaliseerde producten hanteren wij doorgaans een levertijd van 10 – 15 werkdagen.

Waarmee kan op de Nano Note geschreven worden?

Bij elke set Nano Notes zit een gratis pen naar keuze, zo heeft iedereen een ideale pen waarmee op de Nano Notes geschreven kan worden. Standaard bieden wij twee soorten pennen aan, met een verschil in inkt en puntdikte.

Wat is de MOQ?

Voor originele producten hanteren wij geen minimale bestelhoeveelheid. Voor gepersonaliseerde Nano Notes is de minimale bestelhoeveelheid 25 sets.

Nog een andere vraag? Neem dan contact op of bekijk de andere veelgestelde vragen!