Over ons

Even voorstellen
Wij zijn Michiel van der Steur en Roy Verhoeven, twee jonge ondernemers met een doel. Een nieuw bedrijf opstarten met als belangrijkste aspecten: duurzaamheid en vernieuwing. Wij zijn van mening dat het de hoogste tijd is om met milieubewuste oplossingen te komen. Vandaar ons idee: de Nano Note.

Het ontstaan van de Nano Note
In het jaar 2019 hadden we het idee om te gaan beginnen met ondernemen. De belangrijkste punten voor ons kwamen al snel naar voren, wij wilden graag een duurzaam, innovatief en verfrissend product creëren. Dagen vol brainstormsessies gingen voorbij om dit unieke product te bedenken. Hieruit kwam het beste idee naar boven waarna wij van start zijn gegaan met het verwezenlijken van de Nano Note.

De Nano Note
Iedereen maakt notities in het leven. Of het nou een notitie is om iets aan te geven, door te geven of om iets te onthouden, we gebruiken het vrijwel allemaal dagelijks. De frequentie waarmee dit soort notities op papier worden gemaakt is enorm. Deze papiertjes worden vaak weggegooid als ze niet meer nodig zijn.

Wij hebben dé oplossing om deze papierverspilling tegen te gaan, de Nano Note! De duurzame én herbruikbare sticky note. De Nano Note plakt op elk oppervlak waardoor hij erg makkelijk in gebruik is. Door het materiaal is de tekst uitwisbaar wat maakt dat het product bijna oneindig bruikbaar is. Deze twee eigenschappen maken de Nano Note tijd en kostenbesparend!

Enkele van onze voornaamste punten zijn:

  • Duurzaamheid
  • Sociaal geproduceerd
  • Herbruikbaar
  • Overal opplakbaar
  • Kostenbesparend
  • Makkelijk te gebruiken
  • Personaliseerbaar

Uiteraard staan wij ook voor een uitstekende service. Onze klantenservice is steevast goed bereikbaar en wij beantwoorden in een aanzienlijk korte tijd al uw vragen. Wij vinden het erg belangrijk dat u ons kunt vertrouwen.

Verschillende bedrijven hebben de Nano Note al in gebruik genomen. Bedrijven zoals Terberg Techniek, KBM Retail Support en Ingenieursgroep Cifra zijn al overgestapt naar onze duurzame Nano Note.

Wordt u de volgende? Kies nu voor de herbruikbare en meest gebruiksvriendelijke manier om al uw notities op te schrijven!