Offerte aanvragen

Jouw logo op elke Nano Note®

Wij maken vrijblijvend een offerte met voorbeeld voor je. Geef aan waar je jouw logo wilt hebben en kies een kleur voor jouw persoonlijke Nano Notes.

Schuttelaar optimalisatie

Stop met papierverspilling,

Schrijf met impact.

Telefoon

+31 (0)6 23 11 90 16

Wat vinden anderen?

Voor Schuttelaar & Partners deze Nano Notes laten maken. Een super mooi en duurzaam alternatief voor de veel gebruikte post-its, ook nog in onze eigen kleuren én met logo. Goede en snelle service! Dankjulliewel!

Ik gebruik de nano-notes al enige tijd tot grote tevredenheid thuis voor notities, boodschappenlijstjes en ook handig voor het labelen van in te vriezen producten. Voor Sequoia Vermogensbeheer hebben we ze ook besteld als alternatief voor de post-it papiertjes. We gebruiken ze zelf en geven ze ook weg aan relaties. Deze nano-notes zijn voorzien van ons logo en website adres. Uiteraard in de kleuren van onze onderneming. Hier goed in geadviseerd. Mooi, duurzaam, goedwerkend product!!

Fantastisch innovatief product! Duurzaam én creatief! De notes plakken goed en zijn heel makkelijk beschrijfbaar. Ik heb ze nu een jaar en dezelfde sets worden nog volop gebruikt. Ook het personaliseren is een leuke optie. Al met al is Nano Note als je het mij vraagt een toffe start-up met ondernemers die goed met je meedenken en denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.