Veelgestelde vragen

Wat is de Nano Note?

De Nano Note is een alledaags product dat staat voor mens en milieu. Het is een herschrijfbare sticky note (ofwel Post-it note) die overal op plakt.

De Nano Note is ontstaan uit de gedachtegang dat single-use producten niet meer van deze tijd zijn. Telkens maar één keer een sticky note gebruiken is niet goed voor het milieu en daar hebben wij een oplossing voor gevonden: de volledig herschrijfbare en overal opplakkende sticky note. Lees er hier meer over!

Waar plakt de Nano Note op?

Door de speciale achterkant kan de Nano Note overal opgeplakt worden. Als de achterkant na veelvuldig gebruik vies is geworden, is deze schoon te maken met water. Daarna plakt de Note weer als nieuw.

Tip: haal de folie gedeeltelijk van de achterkant af. Zo plakt de Nano Note op elk oppervlak, maar is ook de folie weer gemakkelijk te gebruiken!

Waarmee kan ik op de Nano Note schrijven?

Bij elke set komt een gratis pen naar keuze. Deze zijn geschikt voor de Nano Note. Daarnaast kunnen ook normale whiteboard pennen gebruikt worden.

Hoe lang is de Nano Note bruikbaar?

Door de hoge kwaliteit van de materialen in de Nano Note kan deze zeker anderhalf jaar (intensief) gebruikt worden. Hier geven wij ook garantie op. Uit ervaring blijkt dat de Nano Note meerdere jaren intensief gebruikt kan worden.

Hoe is de Nano Note herschrijfbaar?

Door de whiteboardfolie op de Nano Note is de inkt uitwisbaar. Deze folie zorgt er tevens voor dat echt álle inkt verwijderd kan worden van de Notes. Mocht er inkt ongewild blijven zitten, gebruik dan wat water of een vochtig doekje.

Waarom is de Nano Note kosten besparend?

Doordat de Nano Note zeker een paar jaar te gebruiken is hoeven er geen papieren sticky notes meer gekocht te worden. Hierdoor zijn de enige kosten de aanschaf van de Nano Note, wat gemiddeld resulteert in een kostenbesparend effect na 3 tot 4 maanden.

Bereken hier hoeveel je precies met de Nano Note kan besparen!

Een andere vraag?

Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij helpen je hier graag mee.

Telefoon

+31 (0)6 23 11 90 16