Veelgestelde Vragen

1. Wat is de Nano Note?

De Nano Note is een nieuw product, bedacht door twee ondernemers die het gebruik van single-use producten willen beperken. Wij zagen dat er op het moment enorm veel sticky notes worden gebruikt, die na één keer gebruiken meteen worden weggegooid. In de huidige trend van duurzaamheid wilden wij hier iets op bedenken: een note die herbruikbaar is én overal op plakt. Dit hebben wij weten te realiseren en daar is de Nano Note uitgekomen. Lees er hier meer over

2. Waar plakt de Nano Note op?

Door de speciale achterkant kan de Nano Note overal opgeplakt worden. Als deze achterkant vies begint te worden na veelvuldig gebruik, is deze schoon te maken met water. Daarna kan de Nano Note weer overal opgeplakt worden.

Tip: probeer gestucte of geverfde muren te vermijden. Vooral bij wat oudere verf kan deze door de Nano Note loslaten.

3. Waarmee kan ik op de Nano Note schrijven?

Met elke whiteboard pen zou er op de Nano Note geschreven kunnen worden, dit maakt de Nano Note herbruikbaar. Wij hebben echter een speciale pen waar een dunne punt op zit. Hierdoor kan er nog beter op de Nano Note worden geschreven.   

4. Hoe lang is de Nano Note bruikbaar?

Door de hoge kwaliteit van de materialen in de Nano Note kan deze zeker 9 maanden (intensief) gebruikt worden. Uit ervaring blijkt dat dit nog veel langer is.

5. Zijn er verschillende maten Nano Note beschikbaar?

Op dit moment zijn er nog geen variaties in maten beschikbaar. Hier gaat wel verandering in komen dit jaar! Snel willen wij ook meerdere varianten van de Nano Note beschikbaar stellen.