Sociaal geproduceerd

Sociaal geproduceerd
Duurzaamheid is een belangrijk aspect van de gedachte achter Nano Note. Het tegen gaan van papierverspilling is hetgeen wat vaak te binnen schiet als we denken aan onze duurzame kant. Maar dit is niet het enige wat wij belangrijk vinden.

Sociale duurzaamheid staat bij ons ook hoog in het vaandel en wij werken ook vanuit dit standpunt. Wij zijn van mening dat een mooi product voor de wereld ook een mooi productieproces nodig heeft. Uit deze gedachte zijn wij een samenwerking aangegaan met het bedrijf Onze Zaak. Deze sociale werkplaats in Rotterdam fungeert inmiddels al een lange tijd in ons productieproces.

Deze mooie plek geeft mensen met een verstandelijke beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, de kans om hun kwaliteiten te tonen. Voor ons zorgen deze geweldige mensen dat de laatste, en uiterst belangrijke stap in ons productieproces wordt voltooid; de doosjes worden zorgvuldig gevouwen, met Nano Notes gevuld en de pennen worden op de goede manier in de doosjes geplaatst, waarna ze klaar zijn voor gebruik. Onmisbaar dus!