Het ontstaan van de nano note

Wij zijn er zeker van dat mensen het leuk vinden om een (relatie)cadeau te krijgen waar iedereen altijd wel wat aan heeft. Hier hebben wij wat voor, om altijd garant te kunnen staan voor een origineel en handig presentje!

Ontstaan van de Nano Note

Eerst even terug naar het begin. Een jaar geleden hebben wij Nano Note opgericht bij de Kamer van Koophandel. De reden hiervan? Een twintigtal brainstormsessies die tot dit product hebben geleid. Tijdens deze sessies hebben wij gebruik gemaakt van honderden sticky notes. Helaas zijn deze gebruikte papiertjes hierna allemaal in de prullenbak beland. Wat een verspilling vonden wij! Het weggooien van dit papier heeft ons toen op een idee gebracht. Herbruikbare sticky notes, zodat de papierverspilling in dit soort gevallen gereduceerd wordt.

Verspilling, niet?

Nadat wij alles hiervoor hebben uitgewerkt zijn wij gestart. Ons eigen product lag op de markt, hoe gaaf was dit moment! Zonder enige kennis hebben wij helemaal zelf een website gebouwd welke nu al een jaar in de lucht is. Hier zijn wij natuurlijk super trots op. Ons enthousiasme voor de Nano Note is tot op de dag van vandaag nog niet veranderd. Wij willen het product op meerdere manieren kunnen aanbieden, omdat wij geloven in het succes van ons bedrijf.

Onze Nano Note

Wij staan voor een aantal kernwaarden, die wij in deze blog graag willen benoemen en toe willen lichten. Zo geven wij inzicht in onze keuzes en ons streven. Want wat vinden wij nou eigenlijk belangrijk, behalve het besparen op papier?

– Natuurlijk staan wij voor de duurzaamheid van de Nano Note. Op dit moment zijn wij bezig om de Note na zijn gebruiksperiode nog een mooi doel te geven. Hoe wij dit gaan realiseren zullen wij op een later moment onthullen. Het recyclen van ons product wordt dus nog uitgewerkt.

– Sociale duurzaamheid staat bij ons erg hoog in het vaandel. Wij vinden het erg belangrijk om ons product eerlijk en mooi te laten produceren. Daarom werken wij samen met de sociale werkplaats Onze Zaak in Rotterdam. Hier worden de Notes ingepakt door mensen met een verstandelijke beperking. Er zit dus ook een hoop liefde in ons product, wat wij graag willen behouden! Het is een fijn gevoel om op deze manier onze producten klaar te maken voor de verkoop.

– De kracht van het onbekende, is een punt waar wij blij van worden. Door de samenstelling van de Nano Note is het mogelijk om deze overal op te plakken, door de speicale achterkant. Dit is volgens ons een nieuwe stap bij dit soort producten. Het in dit geval onbekende aspect van dit product, moest getest worden. Overal opplakbaar is natuurlijk makkelijk gezegd, maar na heel veel testen hebben wij alleen geconstateerd dat de Note niet (goed) blijft plakken op een boom. Ironisch, niet? Op alle andere denkbare achtergronden is de Nano Note écht blijven plakken.

Waarom een gepersonaliseerde Nano Note?

Als gevolg van de ideeën over diverse uitstralingen van ons product, zijn wij gestart met het aanbieden van gepersonaliseerde Nano Notes. Vanaf nu kan iedereen zijn of haar eigen design op een Nano Note laten schitteren. De mogelijkheden hiervoor zijn groot, kies uit verschillende kleuren en voeg bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam toe. Persoonlijk spreekt altijd aan.

Nu veel mensen thuiswerken horen wij dat bedrijven het leuk vinden om een klein cadeau naar de werknemer te sturen. Als blijk van waardering bijvoorbeeld. Zo laat je zien dat je nog aan je personeel denkt en je ze op deze manier een bedankje stuurt. Erg belangrijk in deze periode, waarin je elkaar natuurlijk veel minder ziet.

Een set Nano Notes is ook gewoon een mooie toevoeging aan de thuiswerkplek. Het helpt orde te behouden doordat je de Note onder andere als handig To Do Lijstje kan gebruiken. Het papier besparende aspect komt hier ook weer terug. Als er straks aanzienlijk veel mensen met de Nano Note werken, zal dit al heel veel papier besparen. Een mooie bijkomstigheid dus! En sowieso, hoe leuk zal het zijn om een set in een unieke, zelfontworpen stijl op te kunnen sturen naar collega’s of zakelijke relaties? Dit wordt gegarandeerd een leuke verrassing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *